Pszichológia

Kapcsolj ki mindent és játssz! - Mozgásos, hancúrozós, birkózós játékok 2-12 éves korú gyerekekkel
Nagyításhoz kattintson a képre!

Kapcsolj ki mindent és játssz! - Mozgásos, hancúrozós, birkózós játékok 2-12 éves korú gyerekekkel

Kulcslyuk Kiadó, 2023
Oldalszám: 226
Isbn: 9786156471307
3.490 Ft
2.790 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 27 pont
Mennyiség:

Raktáron
Ha segíteni szeretne gyermekének abban, hogy a lehető legtermészetesebb módon fejlessze fizikai és szellemi képességeit, erősítse meg önbizalmát, birkózzon meg szorongásával és agressziójával, miközben ráadásul pompásan szórakoznak - akkor ez a könyv Önnek, Önöknek szól.
A játékterápia szakértőjeként ismert világhírű gyermekpszichológus és orvos szerzőtársa a hancúrozás kissé feledésbe merült művészetébe vezet be, melyet az elmúlt években háttérbe szorítottak képernyők és a sérülésektől való eltúlzott szorongás.
A hancúrozás gyűjtőfogalma olyan szórakoztató, mozgásra és kapcsolódásra épülő tevékenységeket takar, melyek javítják a fizikai erőnlétet és az ügyességet, serkentik az intellektuális fejlődést, oldják a feszültséget, és jó érzéssel töltenek el.
Ma a gyerekek többsége jócskán átlépi a képernyőhasználat egészséges határait, ami fejlődési és hangulatzavarokhoz, alvásproblémákhoz, gyengébb iskolai teljesítményhez vezethet. Mindezekhez társul a mozgáshiány, holott a kutatások szerint a mozgás nemcsak az egészséges testi fejlődéshez nélkülözhetetlen, de az agyi idegpályák kiépüléséhez is. Intenzív - durva és finom - mozgások nélkül nincs megfelelő beszédfejlődés sem, ahogy az elégséges önbizalomhoz is bizonyos fizikai rátermettség szükséges.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!