Szociológia

A holnap ára - A jövőnket alakító technológiai és gazdasági folyamatok
Nagyításhoz kattintson a képre!

A holnap ára - A jövőnket alakító technológiai és gazdasági folyamatok

Scolar Kiadó, 2023
Oldalszám: 222
Isbn: 9789635097302
6.995 Ft
5.595 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 55 pont
Mennyiség:

Raktáron

A technológiai fejlesztések gyorsabb ütemben haladnak, mint ahogy képesek lennénk felfogni azokat. Elképesztő sebességgel változó világunkban egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne próbáljunk meg lépést tartani.

A helyi és a globális gazdaság számára mielőbb egy új keretrendszert kell megteremtenünk, különben a technológiai fejlődés, ahelyett hogy jólétet teremtene, könnyedén romboló erővé válhat.

A technológia és az e-kereskedelem világában vezetőként és kiemelkedő gondolkodóként is otthonosan mozgó Jeff Booth nem fél kétségbe vonni az általánosan elfogadott elképzeléseket. Egyedülálló kötetében bemutatja a jelenünket – és egyben a jövőnket – alakító technológiai és gazdasági folyamatokat és az előttünk álló döntéseket. A virtuális valóság, az önvezető autók, a mesterséges intelligencia, vagy a 3D-nyomtatás bemutatásával és jövőbeli irányaival rámutat, hogy noha hihetetlen lehetőség előtt áll az emberiség, a közös jólét érdekében együtt kell működnünk.

„Booth bemutatja a technológiai fejlődés deflációs hatását, továbbá az egyre könnyebben hozzáférhető hitelek következményeit. Booth vállalkozóként egyszerre gondolkodó és cselekvő ember, aki könyvével igyekszik döntésre késztetni olvasóit. Kötelező olvasmány az üzleti élet vezetői, a vállalkozók, a politikusok és az összes olyan fiatal számára, akik egy jobb jövőn munkálkodnak.”

Ajay Agrawal, a University of Toronto professzora és a Creative Destruction Lab alapítója

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!