Gasztronómia

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
Nagyításhoz kattintson a képre!

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Libri Kiadó, 2021
Oldalszám: 254
Isbn: 9789634335689
Eredeti ár: 6.999 Ft
Webshop ár: 5.595 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 55 pont
Mennyiség:

Raktáron
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!